Job 26 van 88


Report this listing

Solliciteren



Bakker NACHT


Functie

Voor de vacature van bakker NACHTPLOEG in regio Hoegaarden zal je dagplanning worden ingevuld met onderstaande taken;
  • Je staat in voor het bereiden van brood, speciaal brood, luxebrood en broodjes. Hierbij gebruik je bloem of half bereide producten en andere ingrediënten
  • Werk je met mechanische apparaten, zoals een mechanische kneedmachine, een weeg- en verdeelmachine en een gecontroleerde gistingskamer
  • Plan je het werk in en bereid je het voor
  • Verzamel je het nodige materiaal en bewaar je de afgewerkte producten en grondstoffen
  • Volg je de vooropgestelde recepturen
  • Pas je de juiste hef- en til-technieken toe
  • Pas je de hygiëne- en veiligheidsregels en de gebruiksaanwijzing voor de machines strikt toe


Bedrijfsinformatie
Onze klant is een familiale bakkerij die wordt aangestuurd door de tweede generatie. Zij runnen een grote ambachtelijke bakkerij met veel passie en liefde voor het brood. In de acht winkels kunnen klanten het resultaat proeven van ambachtelijke keuzes voor kwaliteit en versheid. Verschillende keren per dag voeren zij superverse lekkernijen naar al hun winkels om klanten heerlijk te verwennen met warme, versgebakken broodwaren.

Jouw profiel

Voor de vacature van bakker NACHTPLOEG in regio Hoegaarden spiegelt onderstaand profiel jouw capaciteiten weer;
  • Je hebt een eerste werkervaring of opleiding achter de rug
  • Je focust je op het halen van concrete doelen, en laat je niet opzij zetten door tegenslagen
  • Het zit vaak in de details en net daar valt jouw oog op
  • Af en toe doorwerken om je project rond te krijgen? Geen probleem, dat compenseer je gewoon later
  • Werk je graag samen met anderen en soms onder tijdsdruk
  • Ben je bereid om in het weekend, de nacht en op feestdagen te werken
  • Heb je kennis van HACCP
  • Kan je werken in een omgeving die vaak stoffig, warm en vochtig is (dankzij evolutie van techniek daalt het risico op ademhalingsstoornissen en allergieën)
  • De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Brood- en banketwaren in de etalage of op de toonbank uitstallen
  • Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven
    De gisting controleren
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
  • Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Chocolade
  • Voedingswaren bereiden: Suikerwaren
  • Klanten informeren over de producten
    Producten verkopen
  • Aan huis verkopen van brood- en banketwaren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Goederen en producten ontvangen
    De levering controleren
  • Voedingswaren bereiden: Belegde broodjes
  • Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg
    Het deeg mengen, kneden en uitrollen
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Het deeg bewaren en de brood- en banketwaren verpakken
  • Voedingswaren bereiden: Gebakjes
  • Voedingswaren bereiden: Traiteurschotels (pizza's, quiches, sandwiches, ...)
  • Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...)
  • Voedingswaren bereiden: IJs, sorbets
  • Voedingswaren bereiden: Speciaal brood (regionale specialiteiten, brood op grootmoeders wijze, ...)

Aanbod

Voor de vacature van bakker NACHTPLOEG in regio Hoegaarden mag je rekenen op onderstaande voordelen;
  • Je komt terecht in een stabiel bedrijf met veel werkzekerheid
  • Een vaste job na een positieve inloopperiode van 125 prestatiedagen
  • Een loon tussen € 15.36 en € 19.92 afhankelijk van kennis en ervaring (categorie 1 t.e.m. 6 binnen paritair comité 118.03)
  • Na 1 maand heb je recht op maaltijdcheques met een waarde van € 7/dag en een eigen bijdrage van € 1.09
  • Nachtpremie van 20% per uur, voor de werkuren tussen 22 u en 6 uur in de ochtend
  • Correcte kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de voedingssector
  • Een voltijdse tewerkstelling van 39h/week wat maakt dat je geniet van 6 ADV dagen
  • Je zal 1 dag in de werkweek + 1 dag in het weekend thuis zijn = 5 dagen per week werken

Solliciteren

NINA COCHET
003216851030

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht